Skip to main content

Bob is een gemotiveerde vakman. Heel plezierig is dat hij zich alleen bezig houdt met zijn taken en niet die van de creatief! Hij is zeer vriendelijk maar kan oh zo zakelijk zijn. Het is voor hem dan ook een sport om financieel te scoren.

Hugo HeldenberghZEAL Creative Agency

Bob is een topper. Met geduld en vakmanschap behoudt hij rust en overzicht in de chaos. Hij creëert duidelijkheid, zorgt voor optimale resultaten met de mensen om hem heen. Huur hem in als het complex wordt!

Fred StapelManager Marketing & Communicatie PGGM/PFZW

Bob heeft gedurende twee jaar in een moeilijke fase de afdeling marketingcommunicatie van de Directie Radio van de NPO geleid. Hij was bovendien adviseur voor de toekomst en heeft een paar grote projecten succesvol geleid.

Jan WesterhofDirecteur / Managing Director Audio NPO

Bob heeft voor ons, in samenwerking met een reclamebureau, een campagne in de MBO-markt gezet. De resultaten van deze campagne zijn zeer goed. Bob trok tijdig aan de bel en werkte verder zeer zelfstandig.

Henja de HaasMarketing Manager Uitgeverij Malmberg

We hebben Bob leren kennen als een gedreven en ervaren marketing & communicatieprofessional. Op prettige wijze wist hij veel verschillende partijen goed op één lijn te krijgen.

Robin ZuiderveldCreative Partner DEAR